GUDANG MUSIK

Gudangnya Download Para Pecinta Musik

Google Search

Kumpulan Lagu Campursari Ki Manthous


12 komentar:

betley mengatakan...

Matur nuwun Mas.
Sukses kagem panjenengan.

ochie_arien mengatakan...

wah,,kepeneran semua lagu kesukaanku da disini,,dri jogja mpe malaysa hehehe,,,,

ardiewd mengatakan...

bade pesen lagu kang, tiwul gunung kidul,versi asli kang manthos,,kulo pun muter2 ngantos nggliyeng,ngantos sepriki dereng angsal lagu meniko,,nyuwun tulung,,dipun sms kulo,mbokmenawi panjenengan kagungan lagu csgk.. 081540960177 tekno

Anonim mengatakan...

Kagem Mas ardiewd sutekno, menawi panjenengan kangen Thiwul Gunungkidul versi Ori (Kangmas Manthou's & Lilis Dyana)kanthi format MP4 langsung dipun sedot ing link puniko: http://www.4shared.com/video/hiHaWQwx/Manthous__Lilis_Dyana_-_Thiwul.html

Guru Pantura mengatakan...

Mantaaabb lagunya gan.... :)

Yani mengatakan...

Suwun lagune mas, mantap

Anonim mengatakan...

alhamdulillah ktmu jg lagu2 kesukaanku.trims..

Edy Iteng mengatakan...

Ijin donlod yo bos..
Matur suwun..

Satrio Wicaksono mengatakan...

enek ai nonstop gak

Anonim mengatakan...

.nyuwun malih langgemipun pak mantous lan mbk nur hanna
.hehee

.izin mundhut lagu
.matur nuhun
.

Anonim mengatakan...

Nuwun sewu mbokmenawi kagungan lagu kanthi judul Opo Anane saking pak manthous kulo badhe download

coral maluna mengatakan...

Mas, nderek nyuwun lagune ronce-ronce pak manthous feat sunyahni..makasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis

Share |

Pengikut

Pengunjung Online


Update Istana Musik