GUDANG MUSIK

Gudangnya Download Para Pecinta Musik

Google Search

Lagu Request - Tresno sudro

Aboting wong nandang tresno
Tak belani nganti tekan pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo ayu sing merak ati

Awan bengi ra biso lali
tansah eling esem mu
Nganti kapan aku rangerti
biso nyanding sliramu

Abote dadi wong sudro
tresno tulus ora dipercoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
tansah ngiro aku wong durjono..

Pancen dalan sing tak liwati..
ngalor ngidul mung dengkul..
paribasan turuk kelesetan
uripku tansah cedhak pancoban..

Cah ayu..cah ayu tak enteni…
Lilane wong tuwamu maringke kowe..
Sing sabar…sing sabar yo tresnaku…
Ing tembe mburi bakal dadi duwekku

Duh..Gusti… sing tak Puji..
Paringono dalan..kanggo tresnaku..

4 komentar:

Abdul Cholik mengatakan...

Wah terima kasih mas postingnya Tresno Sudro,saya cari-cari lho.Tiap malam saya dengarkan lagu ini di Media FM.Kasetnya belum punya.
Thanks kunjungan di blog ku ya.
Maju terus dengan artis2 ngetop lainnya.
Salam dari Surabaya.

Anonim mengatakan...

Terima kasih banget... MAzzz.. Matur Sembah Nuwun Sanget...
salanm dari Sidoarjo WAru
wahyu mega gunawan

wmegag

oche_landking mengatakan...

wah,,sipp..
lagune lakon ku bgt...

afri tukrianto mengatakan...

lagune mrai trenyuh ning atiku..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis

Share |

Pengikut

Pengunjung Online


Update Istana Musik